Γ’ Εθνική: Διαζύγιο με την Κόρινθο του Αλέξη Κούγια ο Θρακιώτης Θανάσης Κυριαλάνης «λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος»

Παρελθόν μετά από μια διετία στην Κόρινθο αποτελεί ο Θρακιώτης αμυντικός Θανάσης Κυριαλάνης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, λύθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Κυριαλάνη και Χρήστο Δημητρίου «λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, λύθηκε η συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Κυριαλάνη και Χρήστο Δημητρίου.

Το Δ/Σ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, που από την πρώτη στιγμή έχει δεσμευτεί έναντι των οπαδών της, οι οποίοι ζουν τα τελευταία χρόνια την απαξίωση της ιστορικής μας ομάδας & θέλει να καταστήσει σαφές με αυτές του τις αποφάσεις ότι πάνω από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι η ομάδα και η ιστορία της! Όποιος δεν σέβεται τους συμπαίκτες του, τους οπαδούς, τους προπονητές και τη διοίκηση, που αγωνίζονται νυχθημερόν για να επανέλθει η ομάδα στη θέση που της ανήκει, παύει να αποτελεί μέλος του ρόστερ!

Ευχόμαστε στους δυο πρώην ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι βοήθησαν μαζί με τους υπόλοιπους στο να κατακτήσουμε το περσινό πρωτάθλημα και ακολούθως την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, προσωπική και ποδοσφαιρική ευτυχία!

Ο Πρόεδρος
Αλέξης Κούγιας».