Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά Πογέτ, Φύσσα και Κωνσταντινίδη για τη μη κλήση Κωνσταντέλια στην Εθνική Ελλάδος

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν ήταν στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ, για τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2024, με Ολλανδία και Γιβραλτάρ, γεγονός που ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν ότι η απουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια από την αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική, ενώ βάλλονται κατά τόσο του Γκουστάβο Πογιέτ όσο και των Κώστα Κωνσταντινίδη και Τάκη Φύσσα.

Η ανακοίνωση:

«Ο αποκλεισμός του Γιάννη Κωνσταντέλια από τις επιλογές που ανακοίνωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, δεν ξεπερνάει απλά αλλά προκαλεί κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εξίσου ανεξήγητη και εξωπραγματική είναι η αδιαφορία των Κ. Κωνσταντινίδη και Τ. Φύσσα, που δεν φρόντισαν να επαναφέρουν στην τάξη τον προπονητή. Όχι μόνο ως διοικητικό δίδυμο της Εθνικής, αλλά και ως πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κατά γενική ομολογία, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κερδίσει επάξια την πλέον περίοπτη θέση στην βιτρίνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον, στην βιτρίνα μπαίνουν ο Πογιέτ και οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας, για τον αντίθετο λόγο όμως.

Όσοι μιλούσαν με θαυμασμό για το ταλέντο και τις επιδόσεις του Γιάννη, θα απορούν με τον αποκλεισμό του. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ανέκαθεν βρισκόταν δίπλα στην εθνική ομάδα, εύχεται καλή επιτυχία, αν και όπως φαίνεται επανέρχονται οι παλιές συνήθειες τις οποίες είχαμε την ψευδαίσθηση πως είχε αποβάλλει».