Volley League: Νέο δυνατό χτύπημα με τον Βενεζουελάνο Εντουάρντο Ράμος Πέρες ο Άθλος Ορεστιάδας

Την έναρξη συνεργασίας με τον 26χρονο κεντρικό Εντουάρντο Ράμος Πέρες από τη Βενεζουέλα ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Από το 2015 αγωνίζεται στην Ελλάδα λόγω του εμφυλίου στη χώρα του, πανηγυρίζοντας τρεις στις τρεις ανόδους στη Volley League με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Αρχικά φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, έπειτα του Μίλωνα και εν συνεχεία της ΑΕΚ, ανεβάζοντας και τις τρεις ομάδες στη Volley League, ενώ πλέον είναι έτοιμος για το «βήμα παραπάνω» με την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Έναρξη συνεργασίας με τον Eduardo Ramos Perez

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Eduardo Ramos Perez, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας μας, ενόψει της σεζόν Volleyleague 2023-2024.

Ο Άθλος Ορεστιάδας θα είναι η 4η ελληνική στην καριέρα του 26χρονου πρώην κεντρικού της ΑΕΚ, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της χώρας μας για 9η συνεχόμενη σεζόν.

Γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 στο Τρουχίγιο της Βενεζουέλας, με ύψος 2.00μ ο Έντουαρντ Ράμος Πέρεθ άρχισε την ενασχόληση με το βόλεϊ σε ομάδα της γενέτειράς του.

Λόγω του εμφυλίου στη Βενεζουέλα, ταξίδεψε το 2015 στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται ως διαγώνιος στον Εθνικό Πειραιώς. Στα 3 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, οδήγησε τους “μπλε”, στην άνοδο στη Volleyleague τη σεζόν 2017-18 και το 2018 πήρε μεταγραφή για τον Μίλωνα, με τον οποίο τη σεζόν 2019-20 πανηγύρισε ως πρωταθλητής μία ακόμη άνοδο στη Volleyleague.

Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στην ΑΕΚ, με τα “χρώματα” της οποίας την τελευταία σεζόν κατέκτησε ως κεντρικός τον τίτλο της Preleague και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Εκτός από τη σάλα ο νεοαποκτηθείς αθλητής μας αγωνίζεται με επιτυχία και στην άμμο, φτάνοντας σε υψηλές θέσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως αθλητής του Άθλου Ορεστιάδας ο Εντουάρντο Ράμος, που αναμένεται την Τετάρτη 30 Αυγούστου στην πόλη μας, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Άθλου Ορεστιάδα και έρχομαι αποφασισμένος βοηθήσω την ομάδα να πέτυχει τους στόχους της. Περιμένουμε όλοι του κόσμο της Ορεστιάδας να είναι κοντά μας στο γήπεδο και να μας στηρίξουν ως 7ος παίκτης, για να φτάσουμε φέτος όσο πιο ψηλά μπορούμε. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά σε κάθε προπόνηση για να τα καταφέρουμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με επιτυχία και χωρίς τραυματισμούς».

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τον Έντουαρντ και του εύχεται μια υγιή σεζόν με επιτυχίες και διακρίσεις σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο».