Σημαντική συμφωνία του ΑΟΞ με τη Smirdex

Σε σημαντική συμφωνία έφτασε ο ΑΟΞ δίνοντας τα χέρια με τη Smirdex, μία κίνηση που καταδεικνύει την επιθυμία των διοικούντων του θρακιώτικου συλλόγου προκειμένου να δουλέψει σε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά πρότυπα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

«Το όραμα του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης για την ανασυγκρότηση του οργανισμού που εκπροσώπησε την πόλη μας και τη Θράκη σε όλη την Ελλάδα, συναντάει το όραμα της Smirdex abrasives industry για την αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας.

ΑΟΞ και Smirdex συναντιούνται σε μια συνεργασία που αποσκοπεί στην εκπλήρωση της φιλοσοφίας τους για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής μας.

Εκφράζουμε την ευχαρίστησή μας που μία εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, η όποια έχουμε την τιμή να εδρεύει στην Ξάνθη, προσφέροντας θέσεις εργασίας και οικονομική τόνωση στο Νομό, βλέπει στο προφίλ του ΑΟΞ έναν στενό συνεργάτη, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά παράλληλα και με ευθύνες για την επίτευξη των στόχων μας.

Η Smirdex αποτελεί μια από τις εταιρείες ηγέτες στο χώρο κατασκευής λειαντικών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, παράγοντας ποιοτικά λειαντικά από το 1981. Ακολουθώντας τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα του EN ISO 9001:2015 που απέκτησε το 2022, αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στην πολυεπίπεδη, διαρκή βελτίωση της οργάνωσής της.

Με επιστημονική έρευνα και ποιοτικό έλεγχο, οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, κατάφερε να μεγαλώσει και να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας του κλάδου της. Πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες και παρακολουθώντας στενά την παγκόσμια αγορά, δημιουργεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία και εξάγει σε πάνω από 84 χώρες παγκοσμίως».