Κύπελλο Ελλάδας: Με πρωταγωνιστές Στοΐνοβιτς και Καλογρανά με πεντάρα στην επόμενη φάση ο Πανθρακικός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας πέρασε όπως αναμενόταν ο Πανθρακικός, επικρατώντας εύκολα με 5-0 του αδύναμου και ανέτοιμου Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας που προ δεκαημέρου ξεκίνησε την προετοιμασία του για την νέα σεζόν.

Οι πράσινοι παρουσία 300 φίλων τους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Νάση Στοΐνοβιτς. Σουτ του Παυλίδη στο 8΄από πλάγια σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγιάννης. Στο 28′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Αργυρόπουλος είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο Πανθρακικός στην επόμενη φάση στο 29′ με τον Παυλίδη, ενώ στο 36′ ο ίδιος έχασε καλή ευκαιρία, πριν ο Καλογρανάς στο 37′ κάνει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στο 40’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Γκουτσίδη ως οφσάιντ.

Στο β΄μέρος ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά, στο 51’ το σουτ του Πεχλιβανόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Ιωαννίδης και στο 53’ η κεφαλιά του Παυλίδη από καλή θέση έφυγε άουτ. Στο 54′ ο Καλογρανάς σε μια εντυπωσιακή για αυτόν ημέρα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-0, με τον Στοΐνοβιτς να σκοράρει επίσης για δεύτερη φορά στο 61′ για το 4-0. Ο Χρήστος Βάσκος, με σουτ στο 78′ έκανε το τελικό 5-0.

Στην Β’ φάση, ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί εκ νέου στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον νικητή της αναμέτρησης Θησέας Αγριάς-ΠΟ Φήκης με τους Θρακιώτες να θέλουν όπως και πέρυσι να προχωρήσουν στον θεσμό του κυπελλου όπως και φυσικά στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου, με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Παστιάδη από την ΕΠΣ Δράμας.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογράνας (66’ Μανίσογλου), Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Κωσταρέλης, Γκουτσίδης (80’ Γκαγκάνης), Χακάν (66’ Ρούμπιες), Βάσκος, Παυλίδης (66’ Βαφειάδης), Στοϊνοβιτς (80’ Παχούμης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Λίβας (74’ Αντωνίου), Ράδης, Κουτσούκης, Τσαλίλης, Μουστάκας, Δημητρούσης, Καραγιάννης, Χατζηιωάννου, Λέκκα, Αργυρόπουλος (67’ Γκρεστ).