Viral στο facebook το πανό για τις φωτιές και τις ευθύνες των πολιτικών έξω από τα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη

Για μια ακόμη χρονιά, για ένα ακόμα καλοκαίρι γινόμαστε μάρτυρες πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα. Βιβλική καταστροφή σε Ρόδο, Έβρο και σε άλλες περιοχές.

«Ανικανότητα, ανοργανωσιά και συνεχείς δικαιολογίες. Φταίει η κλιματική αλλαγή, φταίει ο Στρατηγός άνεμος, παραλάβαμε χάος…μερικές από τις πολλές δικαιολογίες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Πιάνονται εμπρηστές και αφήνονται έξω με αναστολή!».

Αυτα επισημαίνει η διαδικτυακή ομάδα του facebook «Εκτός έδρας», παρουσιάζοντας την ανωτέρω φωτογραφία από το club του Παναθηναϊκού στη Ξάνθη. Οπως φαίνεται, έξω από αυτό έχει αναρτηθεί ένα πανό για τις φωτιές με σαφή μηνύματα τους πολιτικούς.

«Πολλοί σύνδεσμοι οπαδών από όλες τις ομάδες κάνουν ότι μπορούν, είτε βοηθώντας στη κατάσβεση, είτε μαζεύοντας είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα και νερά», επισημαίνει το «Εκτός έδρας».

Αλλωστε ως προς την Ξάνθη, πρώτοι διδάξαντες σε αυτο ήταν οι XanthiFans και ο ΑΟΞ. Αλλά για αυτους μιλάμε φυσικά για «Εντός έδρας»…