Volley League: Μεταγραφή από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με τον 19χρονο Θεόδωρο Κωνσταντινίδη ο Άθλος Ορεστιάδας

Την έναρξη συνεργασίας με τον 19χρονο (Γενν. 27/11/2004) Θεόδωρο Κωνσταντινίδη από την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Ο ταλαντούχος παίκτης μπορεί να παίξει με επιτυχία τόσο ως ακραίος, όσο και ως διαγώνιος και είναι έτοιμος να πάρει το… βάπτισμα του πυρός στο πρωτάθλημα της Volley League.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της νέας συνεργασίας της με τον πρώην αθλητή της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Θεόδωρο Κωνσταντινίδη, ενόψει της σεζόν Volleyleague 2023-2024.

Ο 19χρονος αθλητής που με τα χρώματα του Άθλου θα κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Είναι γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 2004 στη Θεσσαλονίκη και με ύψος 2.02μ. αγωνίζεται ως κεντρικός. Ο Κωνσταντινίδης ξεκίνησε το βόλεϊ από τους εφήβους του Αίαντα Ευόσμου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του Ρουμάνου προπονητή μας, Κριστιάν Τσιτιγκόι, καθώς μέχρι σήμερα έχει παίξει με επιτυχία τόσο ως ακραίος, όσο και ως διαγώνιος.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του στον Άθλο Ορεστιάδας ο νεαρός αθλητής, που συμμετείχε στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στην ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας και είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το βάπτισμα πυρός στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμος να αποδεχθώ αυτή τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μου και να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα για να φτάσει η ομάδα ψηλά, έχοντας δίπλα μου σπουδαίους ανθρώπους αλλά και αθλητές. Ανυπομονώ να ζήσω από μέσα την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι οι φίλοι του Άθλου και να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω να πετύχουμε όλους τους φετινούς μας στόχους”.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει με χαρά το Θοδωρή και του εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία με πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων του».