Συγκλονίζει ο Αμέτ Ερκάν: «Με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν είχαν που να πάνε»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Ερκάν Αμέτ, οποίος προσφέρθηκε να φιλοξενήσει στο σπίτι του όσες πυρόπληκτες οικογένειες έχασαν τα σπίτια τους από τις φωτιές στην Κομοτηνή, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” στο Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη σε σχέση με τις τελευταίες δύο μέρες, ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες για όλους μας. Όλοι μας πήγαμε να βοηθήσουμε τους κατοίκους και να γλυτώσουμε τους ανθρώπους και να σώσουμε όσες κατοικίες μπορούσαμε. Πήγαμε αρκετοί ποδοσφαιριστές από τον Πανθρακικό για να βοηθήσουμε.

Και εμείς αν ήμασταν στην ίδια θέση τους πιστεύω το ίδιο θα έκαναν και για εμάς. Αν βρισκόμουν στη θέση τους θα ήθελα κάποιος να βοηθήσει την οικογένειά μου, οπότε για αυτό προσφέρθηκα και εγώ να φιλοξενήσω στο σπίτι όσες οικογένειες μπορώ.

Με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν είχαν που να πάνε. Πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Οι άνθρωποι παλεύουν με τον θάνατό τους, δεν γίνεται να μην βοηθήσουμε. Τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη, υπάρχουν μικρές φωτιές σε ορισμένα χωριά, αλλά ο κίνδυνος πέρασε».