«Άνθρωποι έκλαιγαν στις αγκαλιές των παικτών του Πανθρακικού» αποκαλύπτει ο Γιάννης Αποστολίδης

Ο προπονητής του Πανθρακικού, Γιάννης Αποστολίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή.

«Ο οργανισμός δεν είναι μία παρέα ανθρώπων που παίζουν μέσα στις τέσσερις γραμμές, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Αν ο ένας βοηθούσε τον άλλον ποτέ δεν θα έμενε κανείς αβοήθητος. Είναι αλήθεια ότι στην περιοχή τα μέτωπα ήταν πολλά και δεν υπήρχε η κατάλληλη δύναμη πυροσβεστών, σε κάποιες περιπτώσεις ήταν καταλυτική η παρουσία των ποδοσφαιριστών» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Βοηθούσαν τους τρεις πυροσβέστες να ανέβει πάνω η μάνικα και να σβήσει η φωτιά. Εγώ πήγαινα νερά σε μία άλλη περιοχή. Τα είχα πάρει από τις προπονήσεις. Οι παίκτες ήταν σε μία άλλη περιοχή, όχι τόσο δυνατής φωτιάς, αλλά το τοπίο ήταν αποπνιχτικό. Είναι να μην βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα, δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις».

Τόνισε ότι: «Δεν θέλουμε να διαφημίσουμε αυτό που κάναμε. Η φωτογραφία που ανέβηκε είχε σταλεί μεταξύ μας σε εφαρμογή, αλλά θεωρήθηκε ότι αν δημοσιευθεί θα κινητοποιηθούν και άλλοι. Υπήρχαν περιπτώσεις που άνθρωποι έκλαιγαν σε αγκαλιά των ποδοσφαιριστών, είτε από απόγνωση, είτε από χαρά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που είχαν το απαιτούμενο θάρρος για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις.»

Τέλος, για το αγωνιστικό σημείωσε: «Ο Πανθρακικός έχει υψηλούς στόχους. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος στην Super League 2, αλλά θέλουμε να πατάμε γερά στα πόδια μας και να είμαστε ψηλά. Και να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Το όραμα είναι η ομάδα να βρεθεί κάποια στιγμή στην μεγάλη κατηγορία.»