Γ’ Εθνική: Μεταγραφή από τα Χανιά για τον Πανθρακικό

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης απέκτησε ο Πανθρακικός αποκτώντας από τον Απόλλωνα Αγιου Ιωάννη Χανιων τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Παπαδόπουλο.

Τις επαφές προκειμένου ο νεαρός ποδοσφαιριστής να δοκιμαστεί και τελικά να αποκτηθεί από τον Πανθρακικό έκανε σύμφωνα με το sportcaster, ο Τάκης Διακάκης ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΧ τον Γιώργο Παπαδόπουλο που πέρασε 8ος στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο τεχνικός της Μικτής Χανίων και του Γρανίτη, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Πανθρακικού από την εποχή που είχε εργαστεί εκεί ως βοηθός του Ανυφαντάκη, τη σεζόν 2016-17, μεσολάβησε  προκειμένου ο 18χρονος μεσοεπιθετικός να δοκιμαστεί από τον τεχνικό των “πρασίνων” Γιάννη Αποστολίδη, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και τον χαρακτήρα του νεαρού. Ηδη ο Παπαδόπουλος από αρχές Αυγούστου συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανθρακικού και ξεκίνησε βασικός στο φιλικό με το Κουτσό.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο 18χρονος μέσος προέρχεται από τα Χανιά της Κρήτης, πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να περάσει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές Πανθρακικες επιτυχίες!