Super League: Πάλεψε σαν «λιοντάρι» με δέκα παίκτες αλλά ηττήθηκε στο «Καραϊσκάκης» με βασικό Θυμιάνη και Πεταυράκη ο Πανσερραϊκός

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε το μάξιμουμ της απόδοσής του, εμφάνισε αδυναμίες, όμως πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο Μπιέλ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 63ο λεπτό, ενώ ο Αραμπί από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Η είσοδος του Φορτούνη στο 59′ άλλαξε άρδην την εικόνα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι αντιμετώπισαν δημιουργικές δυσκολίες.

Οι Σερραίοι, στην επιστροφή τους στη λίγκα μετά από 11 χρόνια, αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 4ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Χάγιεκ. Μάλιστα, είχαν ευκαιρία και για γκολ, αλλά ο Άλεξιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά την εκτέλεση πέναλτι και ενώ το ματς ήταν στο 0-0.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε βασικούς και αναντικατάστατους τους άλλοτε παίκτες Ξάνθης και Πανθρακικού Θυμιάνη και Πεταυράκη αντίστοιχα, ενώ στα γκολπόστ για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ένας άλλος παίκτης με θητεία στην ομάδα της Κομοτηνής, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (24/8, 22:00) και τον πρώτο αγώνα με την Τσουκαρίτσκι για τα πλέι οφ του Europa League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Ραμόν (46′ Κίνι), Μαντί Καμαρά (76′ Ιμπόρα), Καρβάλιο (46′ Σκάρπα), Αλεξανδρόπουλος (58′ Φορτούνης), Μασούρας (46′ Ελ Κααμπί), Μπιέλ, Αραμπί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Γκοτζαμανίδης, Χάγεκ, Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας (76′ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Στάικος (76′ Ουεντραόγκο), Μούργος (38′ Τομάς), Χατζηστραβός (59′ Αυλωνίτης), Άλεξιτς (60′ Γούλερι).