ΕΠΣ Έβρου: Μετά από μια τετραετία στην Αλεξανδρούπολη ο Κώστας Λίτσιος συνεχίζει στον φιλόδοξο Ιπποκράτη

Στον Ιπποκράτη θα συνεχίσει μετά από μια τετραετία στην Αλεξανδρούπολη ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Λίτσιος.

Ο 34χρονος (γεννημένος στις 1/1/1989) Αθηναίος στόπερ αλλά και δεξιός μπακ αν και σκεφτόταν την αποχώρηση από τα γήπεδα αφού για ένα τρίμηνο δεν αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τελικά με την πίεση του φίλου και πρωην συμπαικτη που είναι προπονητής του Ιπποκράτη του Γιώργου Μαρασλή θα συνεχίσει στους γιατρούς που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Λιτσιος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Αίαντα Αθηνών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (Δ’ Εθνική), στην ακαδημία της ΑΕΚ Κ20, στην Νέα Ιωνία (Δ’ Εθνική), στο Μαρκό (Δ’ Εθνική) και στην συνέχεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετακόμισε μόνιμα στον Έβρο όπου και δημιούργησε μια υπέροχη οικογενεια.  

Στον Έβρο έχει παίξει με την Ν. Χιλή, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική, στην Ένωσης Άνθειας Αριστείνου και ξανά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο, και μια τετραετία ήταν στην Αλεξανδρούπολη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.