Παντρεύτηκε ο Κώστας Λίτσιος την αγαπημένη του Ραφαέλα παρουσία πολλών “παλιόφιλων” (+photos)

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο αμυντικός της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου Κώστας Λίτσιος καθώς το βράδυ του Σαββάτου παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ραφαέλα Παπαμιχαήλ στην Αλεξανδρούπολη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο Αθηναίος στην καταγωγή και στρατιωτικός στο επάγγελμα Λίτσιος και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του νομού σύμφωνα με τον διαγωνισμό του ThrakiSportS, μετατέθηκε στον Έβρο και αν και αμυντικός, δεν μπόρεσε τελικά να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της αγαπημένης του Ραφαέλας, που σκόραρε στην καρδιά του, όπως φαίνεται και στο άλμπουμ της ζωής που έφτιαξε ο ίδιος για λογαριασμό του ThrakiSportS.

Παρόντες στον λαμπερό γάμο και στην δεξίωση που ακολούθησε στις Σάπες, εκτός των συγγενών και φίλων του ζευγαριού που πάντρεψαν ο Δημήτρης Λιαμποτης φίλος του Κώστα και η φίλη της Ραφαέλας, Βερόνικα Σταρσίνοφ, παλιά χαντμπολίστρια και νυν μοντέλο, ήταν και πολλοί συνάδελφοι ποδοσφαιριστές από την τωρινή του ομάδα, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και τον Έβρο Σουφλίου. Μεταξύ αυτών, όπως φαίνονται και στην τρίτη φωτογραφία, οι πρωην του Έβρου Σουφλίου Δραγανίδης, Μπινόπουλος, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης και Εφραιμίδης.