Volley League: Ο Λετονός διεθνής Έντβινς Σκρούντερς νέος πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας – Αφίχθη το πρωί στον Έβρο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου ο νέος ξένος πασαδόρος της ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας Έντβινς Σκρούντερς.

Ο 26χρονος διεθνής Λετονός άσος, έφτασε λίγο πριν τις 10.00το πρωί αεροπορικώς από τη χώρα του στην Αθήνα και από εκεί μετέβη στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης “Δημόκριτος”, όπου τον όπου τον περίμενε να τον καλωσορίσει και να να μεταβούν έπειτα οδικώς στην Ορεστιάδα το μέλος του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας Νίκος Ουζουνίδης (φωτο).

Το δεύτερο ξένο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Άθλου, μετά τον Βραζιλιάνο διαγώνιο Ρενάν Ζανάτα Μπουιάτι που βρίσκεται ήδη στην πόλη, τις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες  ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα τεθεί στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, Κριστιάν Τσιτιγκόι.

Αποτελεί προσωπική επιλογή του τελευταιου αφού αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα συνεργαστεί με το Ρουμάνο προπονητή, έπειτα από την τελευταία τους διετή κοινή θητεία στη Λίγκα της Ρουμανίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο 23χρονος διεθνής «μαέστρος» του Άθλου Ορεστιάδας φανερά ευδιάθετος είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κυρίως που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά με τον κ Τσιτιγκόι, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να κάνω νέους φίλους.
Είμαι βέβαιος πως με τη δουλειά, θα εξελιχθούμε τόσο ως ομάδα, αλλά και προσωπικά ως αθλητής.  Με τη συμπαράσταση των φίλων του Άθλου Ορεστιάδας ευελπιστώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».