Άνοδος από την Β’ στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης για τον Πανθρακικό Β’ μετά από συμφωνία με τις Ελπίδες Κομοτηνής

Μετά το ναυάγιο της επιθυμίας να αγωνιστούν οι ακαδημίες του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League (και ενώ επισήμως εκκρεμεί ακομα το αίτημα για την Κ15 χωρίς όμως πολλές ελπίδες να γίνει δεκτό), o σύλλογος της Κομοτηνής προχώρησε σε μια άλλη κίνηση για την ενίσχυση του προφίλ του στις ακαδημίες.

Συγκεκριμένα, η Β’ Ομάδα του Πανθρακικού εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκη μετά από συμφωνία με την διοικηση των Ελπίδων Κομοτηνης. Ετσι ο Πανθρακικός τη νέα σεζόν θα έχει συμμετοχή και στην Γ’ Εθνική η πρώτη ομάδα και στην Α’ ΕΠΣ Θρακης η δευτερη, χωρις προφανως δικαίωμα ανόδου.

Η ανακοινωση του Πανθρακικού αναφέρει τα εξής:

Με γνώμονα την διάθεση μας για διαρκή πρόοδο των ακαδημιών μας και ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από την δεύτερη μας ομάδα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως μετά από μια σειρά συναντήσεων επήλθε συμφωνία με την διοίκηση των Ελπίδων Κομοτηνής και από τη σεζόν 2023/24, ο Πανθρακικός Β’ θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ευχαριστούμε την διοίκηση των Ελπίδων Κομοτηνής και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Χουσεϊν Χουσεΐν!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα παιδιά του Πανθρακικού Β’ θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο με στόχο να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου!

Τα καλύτερα είναι μπροστά…