Conference League: Πικρός αποκλεισμός του Άρη στα πέναλτι από τη Ντινάμο Κιέβου του… μπαμπά Λουτσέσκου

Ο Άρης ήταν ξεκάθαρα ανώτερος στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όπου πήρε τη νίκη με 1-0 και ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου, όμως το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να χαμογελάσει απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου.

Οι Ουκρανοί του Μιρτσέα Λουτσέσκου μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή στο 85′ και με το 2-1 υπέρ τους να οδηγήσουν το αγώνα στην παράταση, όπου εκεί ο Άρης ήταν και πάλι καλύτερος χάνοντας 2-3 μεγάλες ευκαιρίες αλλά στάθηκε άτυχος, χάνοντας μάλιστα και τον Πάβιτσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 106′.

Ως αποτέλεσμα, η πρόκριση στα play offs του Conference League έφτασε να κριθεί στα πέναλτι, όπου εκεί ο Χουτεσιώτης είχε μία απόκρουση όμως στον αντίποδα οι Μενέντες και Οντουμπάτζο δεν βρήκαν δίχτυα, για να πανηγυρίσει στο φινάλε η Ντινάμο την είσοδό της στα play offs που τη φέρνει ένα βήμα μακριά από τους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Τίμτσικ, Ντίαντσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ (72′ Καραβάεφ), Σίντορτσουκ (72′ Μπράζκο), Σαπαρένκο (72′ Αντριέφσκι), Γιαρμονλένκο (105′ Πάρις), Βολόσιν (81′ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (105′ Μπενίτο).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ (105′ Σαμόρα), Νταρίντα (75′ Πάβιτσιτς), Τζούρασεκ (59′ Ρουπ), Πάλμα (82′ Ματαρίτα), Κάρλσον (59′ Μενέντες), Μορόν (82′ Χριστοδουλόπουλος).