Champions League: Forza ΑΕΚΑΡΑ με επικό διπλό ανατροπής μέσα στην Κροατία – Από τον πάγκο ο Πέτρος Μάνταλος

Η ΑΕΚ άλωσε το Μάκσιμιρ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα playoffs του Champions League. Η Ένωση επικράτησε 2-1 της Ντίναμο Ζάγκρεμπ κάνοντας την ανατροπή μετά από ένα εκπληκτικό δεύτερο μέρος.

Ο Μπούλατ άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στον αγωνιστικό χώρο, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 59′. Ο Γαλανόπουλος στο 90′ έφερε τούμπα το παιχνίδι και αφιέρωσε το γκολ στην μνήμη του Μιχάλη υψώνοντας το μαύρο περιβραχιόνιο.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην OPAP Arena το Σάββατο (19/8, 21:45). Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Άντβερπ στα playoffs του Champions League. Στο απευκταίο σενάριο αποκλεισμού, τότε περιμένει η Σπάρτα Πράγας στα playoffs του Europa League.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι, Ριστόβσκι, Σούταλο, Λιούμπιτσιτς, Μπουλάτ (71′ Σούσιτς), Μίσιτς (84′ Κανέκο), Σπίκιτς (46′ Εμρέλι), Μιχαϊλιτσένκο, Ιβανούσετς (71′ Μπατουρίνα), Πέτκοβιτς.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (83′ Μάνταλος), Γιόνσον (66′ Γαλανόπουλος), Ελίασον, Πινέδα (83′ Πιζάρο), Τσούμπερ (84′ Αραούχο), Λιβάι Γκαρσία