Αποχώρησε ως πρωταθλητής ο ρέκορντμαν του Ορέστη Ορεστιάδας Στέφανος Πετρόπουλος!

Μετά από μια πενταετία και 13 χρόνια στην ομάδα ο εν ενεργεία ρεκορντμαν του Ορέστη Ορεστιάδα Στεφανος Πετρόπουλος θα αποχωρήσει ως πρωταθλητής από την ομάδα του Έβρου.

Ο 35χρονος αρχηγός από πέρυσι είχε δηλώσει στην διοίκηση πως θα αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων από την ομάδα σε περίπτωση ανόδου και το έκανε πράξη παρά το πρεσινγκ του Ορεστη να βοηθήσει μια ακόμη σεζόν στην Γ’ Εθνική. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τον Ορεστη αν και ο Πετρό δεν συμμετέχει από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ πιθανότατα θα τιμηθεί και από την διοίκηση της ομάδας για την προσφορά του προσεχώς.

Ο Στέφανος Πετρόπουλος σε 13 σεζόν συνολικά στον Ορέστη είχε 312 συμμετοχές, ενω 401 έχει το μέλος της διοίκησης Χρήστος Θεοδωρίδης και 347 ο Δημήτρης Λυμπερίδης.

Ο Πετρό, που όπως και ο αδερφός του Κυριάκος, ανδρώθηκε μέσω των παιδικών τμημάτων της Ακαδημίας του Ορέστη και μάλιστα ήταν δις πρωταθλητής Έβρου με την παιδική ομάδα το 2003 και το 2004. Αγωνίστηκε ακόμα στον Άρδα Καστανέων, στην ΑΕΔ μια τριετία κατακτώντας δυο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ με τον Ορέστη κατέκτησε τέσσερα πρωταθληματα (07/08, 12/13, 18/19, 22/23) και ένα σούπερ Καπ το 2019.

Ωστόσο δεν θα εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο αφού θα επιστρεψει μετά από εννιά σχεδόν χρόνια στον Αρδα Καστανεων του προπονητή Παναγιώτη Μυλωνά που χρόνια ήταν μαζί στον Ορέστη.