Με το δεξί ο ΑΟΞ! Άνετη επικράτηση επί της Ελπίδας Γενισέας στο πρώτο του φιλικό!

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τη νέα εποχή που διανύει, ο ΑΟΞ επικράτησε άνετα της Ελπίδας Γενισέας και ξεκίνησε με το… δεξί.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, αφού έλειπαν οι Χαριτίδης, Κιαχίδης και Κρυστάλλης, κατάφερε να επικρατήσει άνετα. Συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης προηγούνταν ήδη με 3-1 της Ελπίδας, ενώ το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 4-2 υπέρ του ΑΟΞ.

Η ομάδα του ΑΟΞ προηγήθηκε με το… καλημέρα, αφού μόλις στο 4′ ο Λαζαρίδης εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας της Γενισέας και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν πρόσκαιρα ισοφαρίζοντας σε 1-1 χάρη στο τέρμα του Μελισσόπουλου στο 11′, αλλά οι παίκτες του Χρήστου Μαλαδένη απάντησαν και σκόραραν δις πριν το ημίχρονο, αρχικά με τον Μιχάλη Μαλαδένη στο 24′ και εν συνεχεία με τον έτερο Μαλαδένη, τον Βαγγέλη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 45′.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΞ απείλησε κάποιες φορές στο πρώτο 15λεπτο, αλλά αυτή που σκόραρε πρώτη ήταν η Γενισέα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πανταζίδη στο 60′. Ο ΑΟΞ όμως απάντησε και πάλι, αφού στο 85′ ο Λαζαρίδης με απευθείας εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-2.