Conference League: Με Πάλμα και… θρακιώτικο παλμό από την κερκίδα προβάδισμα πρόκρισης του Άρη επί της Δυναμό Κιέβου

Ο Άρης έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου και επικράτησε 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάλμα στο 69′. Οι κίτρινοι έτσι πήραν το προβάδισμα για πρόκριση στα playoffs του Conference League ενόψει της ρεβάνς στο Βουκουρέστι (εκεί ορίστηκε η ρεβάνς λόγω του πολέμου).

Οι κίτρινοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Σιρότα μετά από κεφαλιά του Φαμπιάνο. Ο Άρης κατέφερε να απενεργοποιήσει την Ντινάμο στην επίθεση στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και βρήκε το γκολ που έψαχνε από το πέναλτι του Πάλμα. Ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός δεν πανηγύρισε έντονα το γκολ και μάλιστα ύψωσε μια φανέλα με το όνομα του άτυχου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που έχασε τη ζωή του στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αντίθετα επιθετικά κατάφερε να απειλήσει σε κάποιες περιπτώσεις, έχοντας κάποιες καλές φάσεις με τον Μόμπεργκ – Κάρλσον στο 24′ και την κεφαλιά του Νταρίντα στο 64′. Η Ντινάμο προσπάθησε να φτάσει κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Ζουλς, Νταρίντα (81′ Πάβισιτς), Τζούρασεκ (58′ Ρουπ), Μόμπεργκ – Κάρλσον (58′ Μενέντεθ), Πάλμα (76′ Ματαρίτα), Μορόν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Ντούμπιντσακ, Σιρότα, Ποπόφ, Τίμτσικ, Σαπαρένκο (81′ Σεπέλιεφ), Σιντόρτσουκ (81′ Μπράζκο), Καμπάγιεφ (81′ Βολοσίν), Γιαρμολένκο, Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.