Μοιράζει δωρεάν 35 εισιτήρια διαρκείας ο ΑΟΞ μετά από δωρεά 700 ευρώ από δύο φιλάθλους του συλλόγου

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί 35 εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΞ μετά την πρωτοβουλία δύο φιλάθλων του ΑΟΞ να καταθέσουν τα ποσά των 500 και 200 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου.

Με σειρά προτεραιότητας θα διατεθούν 35 κάρτες διαρκείας σε 35 φιλάθλους της ομάδας μας που θα επιδείξουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δύο φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι πραγματοποίησαν δωρεά 500 και 200 ευρώ ο καθένας τους καταθέτοντας τα ανωτέρα ποσά στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας.

Επιθυμία τους είναι να διατεθούν τα συγκεκριμένα ποσά ως εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και πολύτεκνες οικογένειες.

Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι από αύριο και με σειρά προτεραιότητας θα διατεθούν 35 κάρτες διαρκείας σε 35 φιλάθλους της ομάδας μας που θα επιδείξουν κάρτα ανεργίας και κάρτα πολυτέκνων.

Οι φίλαθλοι που προέβησαν στην ανωτέρω συγκινητική κίνηση επιδεικνύοντας την απεριόριστη αγάπη στον σύλλογο αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοιχτά στο γήπεδο “ΑΟΞ” ημέρες Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή με ώρες λειτουργίας από τις 18:00-21:00».