Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Πολίτη με την γυναικεία ομάδα του Σουφλίου 

Αποχωρεί από την γυναικεία ομάδα του ΠΟ Σουφλίου 2018 η Ελένη Πολίτη ολοκληρώνοντας τη μετάθεσή της στην πόλη του Μεταξιού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Σουφλί 2018, βρίσκεται στην ίσως πιο δυσάρεστη θέση, από την στιγμή της ίδρυσης της ομάδας, να ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με μια παίκτρια πρότυπο. Μια παίκτρια που με το ήθος, τις αρχές και τον χαρακτήρα της άφησε ανεξίτηλο σημάδι και έγραψε την δική της ιστορία από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας.

Ο λόγος για την Σπαρτιάτισσα της ομάδας μας (λόγω καταγωγής) Ελένη Πολίτη , η οποία από το 2020 που ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, η συνέπεια, το πάθος της και η αγάπη της για την ομάδα μας, ήταν στοιχεία που την έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνει πρότυπο για τα υπόλοιπα μικρότερα κορίτσια μας.

Η Εύελπις μας λόγω μετάθεσης αποχωρεί από την ομάδα μας, όχι όμως από την καρδιά και το μυαλό μας, για όσα μας έχει προσφέρει.

Για την Ελένη θα μπορούσαμε να γράψουμε ακόμα περισσότερα, γιατί όσοι την γνωρίζουν, μας καταλαβαίνουν.

Εμείς θα θέλαμε να της ευχηθούμε να είναι πάντα με υγεία, να περνάει όμορφα και χαρούμενα εκεί που θα είναι και το ποδοσφαιρικό της σπίτι, η ποδοσφαιρική της οικογένεια θα είναι εδώ να την σκέφτεται και να την αγαπάει.

Ελένη δεν λέμε αντίο…λέμε εις το επανιδείν!!

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! 🙏⚽️

Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ!!! 💙🤍