Το συγκινητικό αντίο μετά από μια πενταετία του Στέλιου Μπούκα από το Άβατο και το ευχαριστώ… ζωής στην οικογένεια Κοτόπουλου!

Μετά από μια πενταετία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων στον Αρη Αβάτου αν και έδωσε παρόν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ο Στέλιος Μπούκας.

Ο αγαπητός στην ομάδα τόσα χρόνια και όχι μόνο αφού εκτός του Άρη έχει προυπηρεσία σε Ασπίδα Ξάνθης (2 χρονιές), στον Ορφέα Ξάνθης (2 χρόνια τα πρώτα του στην Γ’ Εθνική) και Απόλλωνα Ξάνθης αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει αν και έχει σε μεγάλη εκτίμηση την οικογενεια Κοτόπουλου όπως αναφέρει και στο συγκινητικό αντίο του.

Η ανάρτηση του Μπούκα: Μετά από 5 γεμάτες σεζόν στην οικογένεια του Άρης Aβατου ήρθε η ώρα να να αποσυρθώ καθαρά για προσωπικούς λόγους …. σ;iγουρα οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες και για αυτό η ομάδα συνεχίζει ακόμη στην Γ εθνικη κ θα συνεχίζει να βρίσκεται…..ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αδελφούς Κοτοπούλου (χωρίς αυτά τα λεφτά δεν θα μπορούσα να σπουδάσω την κόρη μου) τον αφανή ηρώα κ πρόεδρο της ομάδας τον Αντρέα…..τους προπονητές γυμναστές κ ποδοσφαιριστές….οφειλω να ομολογήσω με τον Άρη Αβατου έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμος στην πόλη κ όχι μόνο. Φευγω σαν φιλος κ πραγματικά θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην ζωή μου ευχομαι στην ομάδα να είναι όλοι γεροί να καταφέρουν ότι έχουν βάλει στόχο ….