«Σημαντικό για τον Άρη να ξέρει ότι θα παίζει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης» δηλώνει ο Θωμάς Κυπαρίσσης

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης, τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια που γίνεται στη θεσσαλική ομάδα, αλλά και την σπουδαιότητα των ευρωπαϊκών αγώνων του Άρη.

«Είναι προσωπική επιτυχία του προέδρου μας η επιστροφή στο AEL FC Arena, συγχαρητήρια και στον κόσμο που αγκαλιάζει την προσπάθεια. Εμείς το μόνο που λέμε είναι δουλειά. Θα κάνουμε σίγουρα άλλες τρεις μεταγραφές, κυρίως στην μεσοεπιθετική γραμμή. Από την στιγμή που δεν έχουν γίνει οι όμιλοι δεν ξέρει κανείς ποιοι και που θα συμμετέχουν. 

Η έρευνα για το σκάνδαλο που ξέσπασε με τα «στημένα» πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο για να καθαρίσει ο χώρος. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι δύσπιστος.»

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω προλάβει να δω κάποιο παιχνίδι του Άρη. Είναι δύσκολη η περίοδος γιατί πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ. Είναι σημαντικό να ξέρει η ομάδα ότι θα παίζει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι ένα κίνητρο και για κάποιον καλό παίκτη να έρθει, όταν γνωρίζει ότι θα αγωνίζεται στην Ευρώπη».