Μνεία για τον γυμναστή Δημητριάδη και αποχώρηση με σπόντες στην Δόξα Δραμας από τον επιθετικό Χρήστο Ιορδανίδη

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα στην Δόξα Δράμας, με την ομάδα να μην ο προχωρά σε μεταγραφές, οι αποχωρήσεις να είναι σημαντικές, με αποκορύφωμα την φυγη Αποστολίδη και μια ανάρτηση με αιχμές στα social media έκανε ο νεαρός επιθετικός Χρήστος Ιορδανίδης, που επισημαίνει οτι αποχωρεί οικειοθελώς από τη Δόξα Δράμας. 

Μάλιστα ο Ιορδανίδης ευχαρίστησε δημόσια τον αγαπητό στην Κομοτηνή, πρωην γυμναστή της Δόξας Δράμας και αλλοτε ποδοσφαιριστή των Πανθρακικού, Προσκυνητών και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Μιχάλη Δημητριάδη ότι ήταν το μοναδικό άτομοπου τον στήριξε στην Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά αυτούσια η δημόσια τοποθέτηση του 18χρονου Δραμινού φορ που πιθανότατα πάει στην Γερμανία έγινε γνωστή από το soccerpractor:

“Μετά το πέρασμα μου από τον ΠΑΟΚ αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην Δόξα Δράμας για να βοηθήσω την ομάδα που μεγάλωσα από μικρό παιδί.

Δυστυχώς η ομάδα που βρήκα δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που άφησα κ κάπως έτσι αποχωρώ οικιοθελώς.

Θέλω να ευχαριστήσω μόνο 1 άτομο που με στήριξε σε όλη μου την πορεία όσο ήταν στην ομάδα κ αυτός ήταν ο Μιχάλης Δημητριάδης ο γυμναστής της ομαδας που για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει καλυτερος στην Δράμα