Γ’ Εθνική: Η μεταγραφή του αρχισκόρερ Γιώργου Παυλίδη στον Πανθρακικό φανερώνει τις σκέψεις των πρασίνων για πρωταθλητισμό

Αίσθηση προκάλεσε η πολύ σπουδαία μεταγραφή που πραγματοποίησε ο Πανθρακικός αποκτώντας τον δεύτερο σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και αρχισκόρερ του ομίλου την τελευταία εξαετία Γιώργο Παυλίδη.

Ο 25χρονος (2/9/1997) επιθετικός από την Δράμα είναι ένας ποδοσφαιριστής που απο παιδάκι έχει αίσθηση του γκολ και έαν βρεθεί σε ένα περιβάλλον που αισθάνεται καλά και τον εμπιστεύονται θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του. Δεν είναι τυχαία ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας τα τελευταία 6 χρόνια με 56 τέρματα, κυρίως φορώντας τις φανέλες του Αετού Οφρυνίου (22 γκολ) και του Πανδραμαικού (32 γκολ).

Στην κατηγορία έχει αγωνιστεί ακόμα με την ΑΠΕ Λαγκαδά (2 γκολ), Μέγα Αλεξανδρο Ξηροποτάμου, ενώ μεταγράφηκε και από τον Ηρακλή στην Super League2 στα 21 του μετά από ένα καταπληκτικό α’ γύρο με 11 τέρματα στον Αετό, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί (4 συμμετοχές) και επέστρεψε το καλοκαίρι ένα εξάμηνο στην Καβάλα του Δερμιτζάκη της τότε Football League (τρίτη κατηγορία) όπου επίσης δεν ξεχώρισε (6 συμμετοχές). Η αναγέννηση του παρά την επιστροφή του 1,5 χρόνο στον Αετό Οφρυνίου (11 γκολ) ξαναήρθε την περασμένη διετία στον Πανδραμαικό όπου πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ με 12 τέρματα και φέτος δεύτερος με 20 (στοιχεία από soccerbase.gr, Δημήτρης Τσακίρης).

Φέτος αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ηλία Ιγνατίδη με τους δυο τους να ενδιαφέρουν πολλές ομάδες και να εξαργυρώνουν τις χρονιές τους με σπουδαίες μεταγραφές σε ιστορικές ομάδες όπως ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός. Ο Γιώργος Παυλίδης του Πανδραμαϊκού με 20 τέρματα μετά την φυγή του έμπειρου Μπερούκα για το Κιλκίς, πάλεψε σχεδόν μόνος στην επίθεση των Δραμινών δεν μπόρεσε να σώσει την ομάδα του από τον υποβιβασμό αν και ξεκίνησαν οι Δραμινοί με βλέψεις ανόδου.

Στον Πανθρακικό ελπίζουν πώς ο Παυλίδης θα επαναλάβει τις χρονιές του στην Δράμα και στον Αετό που έφερε την μεταγραφή του στον Ηρακλή και πως στα 26 του θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρει την άνοδο μαζί με τους πράσινους εκεί που ανήκουν…