Αισιόδοξος ο Καραγεωργίου για την πρόκριση ΠΑΟΚ: «Είναι μία ομάδα με διάρκεια στην απόδοσή του, πιστεύω ότι θα προκριθεί»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ o Νίκος Καραγεωργίου για το δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Ισραήλ και τις πιθανότητες που έχει ο Δικέφαλος για την πρόκριση.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και σε επιμέρους θέματα στις δηλώσεις του, αυτά που έχουν να κάνουν με τις αποδόσεις των παικτών.

Αναλυτικά, όσα είπε:

 «Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά, θέλω να σκέφτομαι θετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με διάρκεια στην απόδοσή του. Δεν τελειώνει ο ΠΑΟΚ εάν αποκλειστεί, αν σκεφτούμε το αρνητικό σενάριο. Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα προκριθεί. Η ομάδα έπαιξε στο πρώτο ματς όπως έπρεπε. Ήταν άτυχη που δεν μπήκε το γκολ στο 12ο λεπτό με το πέναλτι του Σβαμπ. Δεν κατάφερε η ομάδα να το βάλει. Θα δούμε εάν η Μπεϊτάρ πάρει λίγα μέτρα πιο πάνω, εάν θα μπορέσει να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν. Δεν πιστεύω ότι θα παίξουν ταμπουρωμένοι πίσω οι Ισραηλινοί. Ουτε πιστεύω ότι θα παίξουν περισσότερο επιθετικά. Λίγο επιθετικά όμως εάν παίξουν, θα δημιουργήσουν χώρους για το γκολ, το οποίο μπορεί να το βάλει ο ΠΑΟΚ.

Όποιος κι αν παίξει ως σέντερ φορ, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Η επιστροφή του Αουγκούστο και του Βιεϊρίνια εντάσσεται στην λογική του προπονητή. Καλή ή κακή θα φανεί από το αποτέλεσμα. Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Βάσει αποτελεσμάτων αυτό είναι.

Δεν πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Βιεϊρίνια βασικός, Θα παίξει εάν χρειαστεί όταν χρειαστεί. Οσο για τον σέντερ φορ, ο Μπράντον πιστεύω ότι θα παίξει ως βασικός, αυτό εκτιμώ. Και όταν χρειαστεί θα παίξει ο Σαμάτα που δεν είναι έτοιμος. Τα κενά που έχουμε στην άμυνα θα μας δοθει η δυνατότητα για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις».

Για τον Μιχαηλίδη και την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε: «Αν δούμε το παιχνίδι που έπαιξε με την Μπεϊτάρ, η παρουσία του δεν ήταν αυτή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας. Τον Μιχαηλίδη τον συγκαταλέγουμε πλέον στους πιο έμπειρους, όχι στους νέους. Σταματά να ειναι το ταλέντο. Και ο ίδιος πρέπει να δώσει περισσότερα. Έχει ένα πλεονέκτημα ότι είναι αριστεροπόδαρος. Και μπορεί να παίξει με την μπάλα στα πόδια με άνεση».

Για τον Κωνσταντέλια: «Δεν θα είναι ο ίδιος αυτός που παρουσιάστηκε στην Τούμπα. Τον έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ γιατί είναι ο πιο ποιοτικός με την μπάλα στα πόδια. Ίσως μείνει στον πάγκο, μπορεί να ανανεωθεί. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να τον αξιοποιήσει. Πρέπει να τον βοηθήσουν περισσότερο.

Οσο για τις άλλες ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ είναι πολύ δυναμική και πιθανό ένας παίκτης που πήρε να της δώσει έξτρα πνοή. Οσο ξέρω τον Αλμέϊδα και την ΑΕΚ βλέπω ότι όλους τους υπολογίζει ο συγκεκριμένος προπονητής».