Φώτης Ιωαννίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανένα, είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ντνίπρο, με τον Θρακιώτη επιθετικό να τονίζει πως η πρόκριση δεν είναι δεδομένη παρά την μεγάλη σε έκταση νίκη, αναφέροντας παράλληλα πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται καμία ομάδα.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με την αναμέτρηση και την διασταύρωση απέναντι στην Μαρσέιγ ο Ιωαννίδης απάντησε πως ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανένα αντίπαλο, ωστόσο προέχει το δεύτερο παιχνίδι στην Λεωφόρο κόντρα στους Ουκρανούς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Πήραμε ένα σοβαρό προβάδισμα και απομένει άλλο ένα βήμα για να κλειδώσουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι ήταν θέμα χρόνου να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται επιθετικά. Έχουμε τους παίκτες και τα κατάλληλα μέσα για να συνεχίσουμε να σκοράρουμε», είπε αρχικά.

Για την σιγουριά της πρόκρισης: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και το ίδιο συγκεντρωμένοι ώστε να κλειδώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα».

Για την επόμενη φάση (σε περίπτωση πρόκρισης): «Εγώ είμαι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη. Θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και μπορούμε να πετύχουμε τον σκοπό μας. Όμως, προηγείται το δεύτερο ματς με τη Ντνίπρο και έπονται τα υπόλοιπα».