Γ’ Εθνική: Νέα βόμβα η Καβάλα απέκτησε και τον «Ιταλό» Σάββα Γκέντσογλου!

Νέα βόμβα για την Καβάλα που μετά τους Κουτσιανικούλη, Γκέκα απέκτησε και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ο 33χρονος έμπειρος Καβαλιώτης μέσος με ρίζες και απλό τον Έβρο και με τεράστια καριέρα πλην της Ελλάδας σε Ιταλία, Κροατία και Σαουδική Αραβία επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για την φιλόδοξη και φέτος Καβάλα.

Πέρυσι αγωνίστηκε αρχικά σε Λαμία και στην συνέχεια στον Μακεδονικό και για πρώτη φορά βαδίζοντας προς το φινάλε της καριέρας του θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Ξεκίνησε από την ΑΕΚ και ακολούθησαν οι Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια και Μπάρι στην Ιταλία, η ιστορική Χάιντουκ Σπλιτ στην Κροατία, η Αλ Ανταλαχ στην Σαουδική Αραβία και ο ΑΠΟΕΛ. Στην Ελλάδα πέρα της ΑΕΚ αγωνίστηκε δανεικός στην Παναχαική, στον Εργοτελη, στην λαμία και στον Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση των “Αργοναυτών”: “Ο Α.Ο.Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου. Ο 32χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί πολυτέλεια με το πλούσιο βιογραφικό και την εμπειρία του για την Γ’Εθνική, και σίγουρα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μοναδικός μας στόχος.

Ο Σάββας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ με την οποία είχε 33 συμμετοχές στην Superleague 1, και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Σαμπντόρια (Serie A) και ως δανεικός στην Λιβόρνο και την Σπέτσια (Serie B). Στην Ιταλία είχε 5 συμμετοχές στην Serie A, 53 στην Serie B και από κει και πέρα, αγωνίστηκε με την φανέλα του Εργοτέλη και της Μπάρι, της Χάιντουκ Σπλιτ, του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου και της Αλ Ανταλάχ από την Σαουδική Αραβία. Πριν 2 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και την SL1 για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές ενώ πριν 5 μήνες αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές στην SL2. Πέραν όλων αυτών, αγωνίστηκε 17 φορές στο Europa league και 15 στα προκριματικά του με την φανέλα της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της Χάιντουκ αλλά και 48 φορές στην Α’Εθνική Κροατίας.

Σάββα σε καλοσωρίζουμε στην πόλη σου και σου ευχόμαστε υγεία και μια πορεία με το καραβάκι αντάξια του βιογραφικού σου!