Επιστροφή στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη για τον… «Βύρωνα» Γρηγόρη Τοπάλι

Σε συμφωνία με τον 30χρονο κεντρικό μέσο Γρηγόρη Τοπάλι της Αλεξανδρούπολης ήρθε ο Βύρωνας στην προσπάθεια για την άμεση επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος μέσος έχει παίξει σε Πανθρακικό, Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, Ηρακλή Αμμουδιάς, Καλλιθέα, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Επισκοπή, Βατανιακό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ατσαλένιο, Καρδία, Σκεντέρμπεου, Θεσπρωτό, Κεραυνό Πέρνης, Αμβρυσσέα Διστόμου και Κ20 ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα: Τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τοπάλι απέκτησε ο Βύρωνας Καβάλας τον οποίο και εντάσσει στο φετινό ρόστερ. Ο 30χρονος Γρηγόρης θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Παντελή Στυλιανού. Σε συζητήσεις με τη διοίκηση, εντοπίστηκαν πολλά κοινά σημεία τα οποία οδήγησαν γρήγορα σε συμφωνία. Ευχόμαστε στο νέο μας παίκτη να έχει μια εξαιρετική ποδοσφαιρική χρονιά, με επιτυχίες και διακρίσεις.

Ο ίδιος, αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας φέτος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ όλα. Ήρθα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας! Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Γρήγορη, χαιρόμαστε που ανήκεις στην οικογένεια του Βύρωνα. Καλώς ήρθες!