Γ’ Εθνική: Ήττα στο γκολ από τη Νίκη Βόλου για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα της τελικής φάσης της Χαλκίδας

Άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης (27/7) η αυλαία της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (από την οποία θα προκύψουν τα τρία εισιτήρια ανόδου στη Β’), με αγώνες και στους δύο Ομίλους να διεξάγονται στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Στην πρεμιέρα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε στο γκολ με 6-5 από τη Νικη Βόλου. Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Χαλκίδας):
Νίκη  Βόλου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 6-5
Επειός Ήλιδας – ΟΠΑΘΑ Πατρών 5-7.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Χαλκίδας):
ΝΟ Αλιβερίου – ΑΟ Καστέλλας 9-6
Ρεπό ο ΝΟ Χαλκίδας και ο ΑΝΟ Αργυρούπολης.

Στα του αγωνα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, εκείνη του Βόλου ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της έχοντας σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα. Μάλιστα, στο τέλος του τρίτου 8λεπτου είχε σημαντικό προβάδισμα τριών γκολ και νταμπλ σκορ (6-3).

Οπως αναφέρει το eviasports, από όπου και η φωτογραφία, ο Εθνικός μπορεί να κράτησε τη Νίκη Βολου χωρίς γκολ στην τελευταία περίοδο, μείωσε στο ένα τέρμα την διαφορά (6-5) περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε, δεν κατάφερε ωστόσο στη συνέχεια να βρει -έστω- το γκολ της ισοφάρισης.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΚΟΡ: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3, 6-4, 6-5.
8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 4-2 (αποτέλεσμα ημιχρόνου), 6-3, 6-5 (τελικό αποτέλεσμα).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Κωνσταντέλιας): Γαρταγάνης, Σάτλας, Βαρβέρης 1, Ζακυνθινός, Χατζηγούλας 1, Γιάτσιος, Τάσιος 2, Βιτέλλας 2, Μάκος, Κουκορίνης, Γιαβαρίδης, Αθανασιάδης, Σινάνης, Μητσόπουλος, Ματσαγκός.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θόδωρος Τζούμαρης):  Λευθέρης, Πάτσιας 1, Κατσογριδάκης, Κάρρος, Παναγιώτου, Παληός 2, Διώτης 1, Ρούσσης, Γιακάτης, Χρηστίδης, Μουρατίδης 1, Χρηστίδης, Ζιρολιάνης