Παράσχος για το μέλλον του: «Είμαι 71 ετών, αν δω ότι κάτι με ενδιαφέρει και έχει τις κατάλληλες συνθήκες θα πήγαινα»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας τόσο για το μέλλον του στην προπονητική και τα χρόνια που… πέρασαν όσο και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη κάνοντας ειδική αναφορά στις μεταγραφικές τους κινήσεις καθώς και για τα νέα πρόσωπα που υπάρχουν.

Για το ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου βρίσκεται στους πάγκους ομάδων στα 77 του έτη: «Μακάρι και ο γιος να πάει τόσο ψηλά. Είναι μεγάλη επιτυχία. Εγώ είμαι 71 ετών, δύσκολα να φτάσω να βρίσκομαι στους πάγκους στα 77, οι Έλληνες κουράζονται πιο εύκολα στην εικόνα και χρειάζονται μία ανανέωση, νέα πρόσωπα».

Για τη δική του καριέρα: «Αν δω ότι κάτι με ενδιαφέρει και έχει τις κατάλληλες συνθήκες θα πήγαινα, όπως και στη Superleague 2 υπό πολύ καλές συνθήκες».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ περίμενα καλύτερη ενίσχυση, ειδικά αν φύγει ο Αουγκούστο, θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, ενώ έφυγε και ο Ίνγκασον που ήταν ο ηγέτης της άμυνας του και υπάρχουν κενά στο ρόστερ».

Ενώ για τον Άρη υπογράμμισε: «Στην αρχή φαίνεται ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν είναι στο επίπεδο του Άρη, δεν ξέρω αν αλλάξει η εικόνα στη συνέχεια. Αλλά πιστεύω ότι και ο Άρης έχει έλλειμα ποιότητας».

Για τις υποθέσεις Αουγκούστο – Κοτάρσκι και το ενδεχόμενο πώλησης τους: «Προσωπική άποψη να μην δώσει ο ΠΑΟΚ τον Αουγκούστο, αλλά δεν ξέρω και τις ανάγκες της ομάδας, επίσης δεν θα έδινα τον Κοτάρσκι γιατί έχει μέλλον για μία τεράστια καριέρα».

Ενώ για τον Στέφανο Τζίμα και τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Τον Τζίμα τον βλέπω βασικό στο μέλλον, είναι ένα παιδί με προσγειωμένο το μυαλό του, όπως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Κωνσταντέλια».