Γ’ Εθνική: Κυκλοφόρησαν στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ οι κάρτες διαρκείας του Άρη Πετεινού

Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας του Άρη Πετεινού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ.

Με την κάρτα διαρκείας παρακολουθείς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη Πετεινού στο πρωτάθλημα, ενώ όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «αναζωπυρώνεις την προσπάθεια του συλλόγου, που με βάση την υποδομή του, τους Ξανθιώτες αθλητές μικρών ηλικιών, επιθυμεί την ενδυνάμωση του τοπικού ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Άρης Πετεινού για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετέχει στα Εθνικά μας πρωταθλήματα. Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο της περιοχής μας αναζητά την ταυτότητα του, η ομάδα μας διασφαλίζει με την παρουσία της την εκπροσώπηση της Ξάνθης στην τρίτη κατηγορία του ποδοσφαίρου.
Η προσπάθεια μας θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία και δυναμική με την παρουσία των φιλάθλων δίπλα στους αθλητές μας .
Γίνε συμμέτοχος στη δράση με την κάρτα οικονομικής ενίσχυσης φιλάθλου που θα σου δώσει την δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα εντός έδρας παιχνίδια του της ομάδας μας. Στην ουσία όμως αναζωπυρώνεις την προσπάθεια του συλλόγου, που με βάση την υποδομή του, τους Ξανθιώτες αθλητές μικρών ηλικιών, επιθυμεί την ενδυνάμωση του τοπικού ποδοσφαίρου.
Στην Ξάνθη το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα. Και είμαστε εδώ να το στηρίξουμε. Με σένα συμπαίκτη ! Σε περιμένουμε ! #arispeteinou🐓⚽🐓 Ευχαριστούμε το κατάστημα Εκτυπώσεις Δαϊλίδη ΓΩΝΙΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ & ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 1, 561 23, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».