Γ’ Εθνική: Παρελθόν από τον Πανθρακικό ο γκολκίπερ Γιάννης Ζωγράφος – Συμφώνησε με τον ΓΑΣ Σβορώνου

Παρελθόν από τον Πανθρακικό αποτελεί ο γκολκίπερ Γιάννης Ζωγράφος, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΓΑΣ Σβορώνου.

Ο 23χρονος γκολκίπερ αποχωρεί από την πόλη της Κομοτηνής μετά από έναν χρόνο στα «πράσινα», καθώς ανακοινώθηκε από τον ΓΑΣ Σβορώνο και ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της ποδοσφαιρικής του πορείας.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ! ” 🧤✍️

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζωγράφο.

Ο Γιάννης είναι γεννημένος στις 28/5/2000, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και αποτελεί έναν εξαιρετικό πορτιέρε με πολλές παραστάσεις αλλά και συμμετοχές ως βασικός στην Γ’ κατηγορία.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία το 2016 στις ακαδημίες του Λεβαδειακού όπου αγωνίστηκε στην Κ17 και στην Κ20, ενώ μάλιστα τη σεζόν 2018-19 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να γράψει επίσημη συμμετοχή. Ακολούθησε η περιπέτεια στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τη φανέλα του Δία Δίου (2019-20), της ΑΕ Καρίτσας (2020-21) ενώ την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε τα γκολπόστ του Πανθρακικού με μεγάλη επιτυχία.

Με την απόκτηση του Γιάννη ο ΓΑΣ ενισχύεται ακόμη περισσότερο στη θέση «1», με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να προστίθεται στη φαρέτρα δίπλα στον Αλέξανδρο Κούζα και στο νεαρό Γιάννη Τζώτζο.

Σημειώνεται πως το ρόστερ της ομάδας μας αναμένεται να κλείσει οριστικά με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή αλλά και με δύο ανανεώσεις που είναι προ των πυλών.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στο Γιάννη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου».