Γ’ Εθνική: Άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αποστολίδη στον Πανθρακικό ο Χάρης Μιχαλάκης

Την έναρξη συνεργασίας με τον Δραμινό προπονητή Χάρη Μιχαλάκη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός ως άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο της ομάδας.

Ο Μιχαλάκης τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στη Δόξα Δράμας, όπου είχε άψογη συνεργασία με τον Γιάννη Αποστολίδη, τον οποίο θα πλαισιώσει και στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνή για τη νέα σεζόν 2023-24.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χάρη Μιχαλάκη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αποστολίδη και αναλυτής.

Ο κ. Μιχαλάκης, κατάγεται από τη Δράμα και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ποδόσφαιρικές ομάδες. Η αγάπη του και το ενδιαφέρον για την προπονητική τον οδήγησε στο να αποκτήσει το ALFA SPORTS ANALYSIS – MATCH ANALYST ως αναλυτής και είναι κάτοχος του UEFA C.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει εργαστεί στη Δόξα Δράμας (Γ’ Εθνική) ενώ από τον Νοέμβριο του 2022 είναι μαζί με τον νυν προπονητή της ομάδας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του για την εργατικότητα, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα στο έργο του.

Χάρη Μιχαλάκη καλώς ήρθες στην μεγάλη Πανθρακική Οικογένεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες! #Panthrax#Family#United_We_Stand#United_We_Can».