Έκανε δικό του τον «μαχητή» της Ασπίδας Ξάνθης Τόλη Κιαχίδη ο ΑΟΞ

Την ένατη μεταγραφή έκλεισε ο ΑΟ Ξάνθη ενόψει του χτισίματος του ρόστερ για την επιστροφή στα γήπεδα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Τόλη Κιαχίδη της Ασπίδας Ξάνθης.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 7/2/1994) μέσος επέστρεψε πέρυσι στα γήπεδα, καθώς είχε τραυματιστεί στο πρώτο του φιλικό με την Ασπιδα σε αγώνα με τον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2019 και στην επανεμφάνισή του του μετά από μια τριετία στα γήπεδα και σκόραρε με πέναλτι στο εκτός έδρας φιλικό με την Δόξα Γρατινής.

Ο Κιαχίδης πέρα της Ασπίδας που είχε παίξει και στο παρελθόν και της Αναγέννησης Θαλασσιάς έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες της Ξάνθης στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, στον Αστερα Μαγικού, την Κεσσάνη Ερασμίου και την Αναγέννηση Θαλασσιάς, ενώ είναι κάτοχος UEFA C και προπονητής ακαδημιών.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Κιαχίδη.

Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 07/02/1994 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Παιδί των υποδομών του ΑΟΞ μετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα υποδομών της Super League 1, αγωνίστηκε με επιτυχία σε Κεσσάνη Ερασμίου, Αστέρα Μαγικού και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιστορικό σύλλογο και την διοίκηση του για την εξαιρετική συνεργασία και ευχόμαστε τα καλύτερα ενόψει της συνέχειας.

Απόστολε, καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα».