Volley League: H Ελένη Παναγοπούλου νέα υπεύθυνη marketing του Άθλου Ορεστιάδας

Ένας νέος άνθρωπος, με εμπειρία, γνώσεις, “φρέσκιες” ιδέες, αλλά και αγάπη για την Ορεστιάδα, η Ελένη Παναγοπούλου, είναι από σήμερα η νέα υπεύθυνη marketing του Άθλου Ορεστιάδας, που όπως όλα δείχνουν φέτος, στοχεύει να λειτουργήσει φέτος σε υψηλά αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η κα Ελένη Παναγοπούλου αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση της υπεύθυνης marketing του συλλόγου, για τη νέα σεζόν της Volleyleague 2023-2024.

H νέα υπεύθυνη marketing της ομάδας μας, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο παρελθόν εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών ως συνεργάτης Υφυπουργού, αλλά και στον Δήμο Αθηναίων.

Η κα Παναγοπούλου, με καταγωγή από τον Βάλτο Ορεστιάδας και το Δραγώγι Ηλείας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 2020, όταν και μετακόμισε στην Ορεστιάδα, ζει πλέον μόνιμα στην πόλη μας.

Η αγάπη της κας Παναγοπούλου για τον τόπο μας την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, καθώς είναι μέλος πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει την Ελένη στην οικογένεια του συλλόγου και εύχεται υγεία, καλή δύναμη στο έργο της και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.