Γ’ Εθνική: Έδωσε άκυρο στην Καβάλα και επέστρεψε στον αγαπημένο του Πανθρακικό ο Ρουμπι-γκολ!

Μετα από σχεδόν μια τετραετία στην Κομοτηνή για να φορέσει την φανέλα του Πανθρακικού επέστρεψε ο επιθετικός Γιώργος Ρουμπιές που φέτος διακρίθηκε με την φανέλα της Καβάλας.

Ο Ρουμπι-γκολ όπως φώναζαν στην Κομοτηνή τον Κατερινιώτη επιθετικό, αρνήθηκε την πρόταση των Αργοναυτών για παραμονή μετά την καλή σεζόν που είχε εκεί με 9 τέρματα στο πρωτάθλημα και όπως είχε προαναγγέλλει το ThrakiSportS θα συνεχίσει στον Πανθρακικό συνθέτοντας μια πανίσχυρη επιθετική τετράδα με Βάσκο, Παυλίδη και Ερκάν βάζοντας ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας Αποστολίδη.

Πλεον στον Πανθρακικό στοχεύουν στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν ακόμα καποιες ανανεώσεις και οι νέες μεταγραφές.

Ο Ρουμπιές ξεκίνησε από την ακαδημία Πλάτωνα και με την έλευσή του στην Κομοτηνή αγωνίστηκε μια διετία στον ΠΑΟ Κοσμίου, ένα έτος στον Πανθρακικό, μια διετία στην Αλεξανδρούπολη και πέρυσι στην Καβάλα.

Η ανακοινωση του Πανθρακικού: Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ρουμπιέ.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος επιθετικός, είναι γνώριμος και αγαπητός στο κοινό της ομάδας από το επιτυχημένο πέρασμα του από την ομάδα μας τη σεζόν 2019-20, όταν και του είχε δοθεί το προσωνύμιο “Ρούμπι-Γκολ”.

Πριν τον Πανθρακικό αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟ Κοσμίου μέχρι τη Γ’ Εθνική ενώ μετά την ομάδα μας αγωνίστηκε με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη FC και τον ΑΟ Καβάλα αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Γιώργο καλώς όρισες στην Κομοτηνή και στη μεγάλη Πανθρακική Οικογένεια! Σου ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και γκολ!

Γ’ Εθνική: Αποχωρεί από την Καβάλα ο Ρουμπιές με τους Αργοναύτες να κοιτούν Γκέκα και Ιγνατίδη! Έντονο το ενδιαφέρον του Πανθρακικού… | Thrakisports