Γ’ Εθνική: Επέστρεψε …δροσερός από την Ξάνθη στον Πανθρακικό ο Αμέτ Ερκάν!

Στον Πανθρακικό μετά από 9 μήνες επέστρεψε ο Αμέτ Ερκάν όπώς είχε «φωτογραφήσει» προ 40ημέρου το ThrakiSportS.

Ο 32χρονος (γεννημένος στις 27/8/1990) επιθετικός είχε 20 γκολ με την ομάδα του Φίλιππου, συνεχίζοντας την καταπληκτική σεζόν που είχε με τον Πανθρακικό όπου είχε 25 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος σκόρερ στην Ροδόπη και ήταν μέλος της ομάδας Regions της ΕΠΣ Θράκης. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Skoda που πήρε πανελλήνιο πρωτάθλημα και συνέχισε σε αυτές του Πανθρακικού. Ακολούθησαν Ελπίδα Σαπών (δις), Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέοι Ρομά, Έβρος Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Δροσερό.

H ανακοίνωση του Πανθρακικου: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αμέτ Ερκάν.

Ο Ερκάν είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στη Ροδόπη με έφεση στο σκοράρισμα και έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα του Πανθρακικού συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή στη Γ΄ Εθνική!

Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε ακόμα Ελπίδα Σαπών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέο Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δροσερού, όπου σημείωσε συνολικά 20 τέρματα!

Όπου και αν αγωνίστηκε άφησε το “στίγμα” του και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στις άμυνες των αντιπάλων.

Ευχόμαστε στον Ερκάν μία σεζόν γεμάτη υγεία και Πανθρακικές επιτυχίες!