Volley League: Ανανέωσε στον Άθλο Ορεστιάδας ο λίμπερο Θάνος Σπανός

Στον Άθλο θα παραμείνει ο 28χρονος Εβρίτης λίμπερο Θάνος Σπανός.

Η ανακοίνωση του Άθλου: Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον αθλητή Αθανάσιο Σπανό, ενόψει της νέας σεζόν Volleyleague 2023-2024. Αυτή θα είναι η τρίτη σεζόν του Σπανού με τα “χρώματα” της ομάδας μας.

Ο 28χρονος Ορεστιαδίτης λίμπερο (1.76μ), γεννημένος στις 23/10/1994, που πρωτοφόρεσε τη φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας τη σεζόν 2017-2018 και πέρυσι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Volleyleague, είναι ένας ακόμη Εβρίτης αθλητής που θα στελεχώσει και φέτος την ομάδα μας.

“Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στον Άθλο. Πέρυσι πετύχαμε την παραμονή μας στη Volleyleague. Η νέα σεζόν σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση, τόσο για τον σύλλογο όσο και για εμένα προσωπικά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία πάνω από όλα και από εκεί και πέρα με αρκετή δουλειά και αποφασιστικότητα να πετύχουμε τους νέους μας, ακόμη πιο υψηλούς στόχους” δήλωσε μετά την επέκταση του συμβολαίου του ο Σπανός, που στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στη Γλυφάδα και στις κρητικές ΓΕ Ηρακλείου, Κύδωνα Χανίων και ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η οικογένεια του Άθλος Ορεστιάδας εύχεται στον Θάνο μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν με υγεία, και ομαδικές και ατομικές διακρίσεις.