ΕΠΣ Έβρου: Ο Τουφάκης συνεχίζει στον πάγκο του Ορφέα Σοφικού έχοντας ως βοηθό τον Χρήστο Μπαξεβανίδη

Ο Ορφέας Σοφικού ήρθε σε συμφωνία ανανέωσης με τον προπονητή Γιώργο Τουφάκη και σαν βοηθό του θα έχει τον Χρήστο Μπαξεβανίδη.

Ο Τουφάκης υπήρξε παίκτης του Ορφέα ενώ τον Οκτώβρη του 2018 ήταν στο τιμόνι της ομάδας για πρώτη φορά ως προπονητής στην Α’ κατηγορία τότε σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Τζιαμπαζάκη.

Τη σεζόν 2020-2021 ανέλαβε στην ΑΕ Διδυμοτείχου καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Χρήστου Μαυράκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας.

Επίσης τη χρονιά 2021-22 αποτέλεσε σημαντική μονάδα ως προπονητής στην Ακαδημία Διδυμοτείχου πετυχαίνοντας σε συνεργασία με τον Γιώργο Παυλίδη σημαντικές επιδόσεις με το τμήμα της Κ12.

Ο Χρήστος Μπαξεβανίδης, γνωστός στα γήπεδα του Έβρου καθώς διετέλεσε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ισαακίου και ΠΑΟΚ Οινόης ενώ τη περσινή αγωνιστική χρονιά βρισκόταν στο πάγκο της Ένωσης Οινόης (φωτό εντός).

Η ανακοίνωση του Ορφέα Σοφικού:

Στον πάγκο του Ορφέα Σοφικού παραμένει και για τη νέα σεζόν ο προπονητής, Γιώργος Τουφάκης, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Άμεσος συνεργάτης στο ρόλο του βοηθού προπονητή ανακοινώνεται ο Χρήστος Μπαξεβανίδης, γνωστός στα γήπεδα του Έβρου καθώς διετέλεσε προπονητής στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Ισαακίου και ΠΑΟΚ Οινόης ενώ τη περσινή αγωνιστική χρονιά βρισκόταν στο πάγκο της Ένωσης Οινόης.

Σύσσωμη η Διοίκηση εύχεται και στους δύο προπονητές μια δημιουργική χρονιά γεμάτη από υγεία κι επιτυχίες!!