Γ’ Εθνική: Σπουδαία μεταγραφή ουσίας η επιστροφή του Ηλία Οτέμπερη από την Αθήνα στον Ορέστη Ορεστιάδας

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ορέστης Ορεστιάδας επαναφέροντας στην ομάδα μετά από σχεδόν μια πενταετία τον μεσοεπιθετικό Ηλία Οτέμπερη.

Ο 28χρονος πλέον Οτέμπερης αναμένεται να βοηθήσει τον Ορέστη που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, ιδίως μετά τις εμπειρίες που απέκτησε στην ΕΠΣ Αττικής με Χαιδάρι και Ψυχικό.

Φέτος αγωνίστηκε βασικός στην Β’ ΕΠΣ Αττικής με τον ΠΟ Ψυχικού που τερμάτησε στην μέση της βαθμολογίας έχοντας ένα τέρμα σε 1444′. Ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του την Ασπίδα Θουρίου, από όπου πήγε στον Έβρο Σουφλίου αγωνιζόμενος στην Δ΄Εθνική σε μικρή ηλικία. Λόγω σπουδών βρέθηκε στην Καβάλα όπου αγωνίσθηκε στην Γ΄Εθνική με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και συνέχισε στην Δόξα Θεολόγου Ποτού στην Θάσο. Επέστρεψε στον Έβρο για τον Ορέστη για 2 χρόνια πριν επιστρεψει και πάλι στην Θάσο για την Δόξα. Ακολούθησαν το Χαιδάρι και το Ψυχικό.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του 28χρονου Ηλίας Οτέμπερης στην ομάδα μας.
Ο Ηλίας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Έβρο Σουφλίου, Ορφέα Ελευθερούπολης ,Ορέστη Ορεστιάδας, Δόξα θεολόγου Ποτού Θάσου, ΑΟ Χαϊδαρίου, ΠΟ Ψυχικού.
Ο Ηλίας μετά την συμφωνία για την επιστροφή του δήλωσε:
Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του Ορέστη. Εύχομαι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν στο φετινό πρωτάθλημα της γ εθνικής.