Γ’ Εθνική: Στον Άρη Πετεινού και την νέα σεζόν με αγάπη τα κανόνια της ομάδας Τουρατζίδης και Μελισσόπουλος

Στον Άρη Πετεινού θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν οι δυο πρώτοι σκόρερ της ομάδας Άγγελος Τουρατζίδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Οι δυο τους φέτος (φώτο Πετεινός) είχαν 19 γκολ στο πρωτάθλημα (10 ο Τουρα και 9 ο Μέλι) και 4 στα μπαράζ (από 2) βοηθώντας την ομάδα τους στην ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο 22χρονος Τούρα με παρελθόν σε Βιστωνίδα και Άρη Αβατου πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Ξάνθης με 22 τερματα ενώ είχε και ένα τερμα στα μπαράζ.

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 19/02/1997) Ραφα αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΑΟΞ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Κ17. Φέτος φλέρταρε με τον ΑΟΞ αλλά τελικά θα παραμείνει στον Πετεινό στην Γ’ Εθνική.

Ακόμα αγωνίστηκε στα Κ19 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 21/10/2018 ως αλλαγή (21′) στην νίκη του ΑΟΞ 2-1 στην Λειβαδιά. Με την Ξάνθη αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (4 πρωτάθλημα και 3 κύπελλο και συνολικά 240′) μη παίρνοντας ευκαιρίες αρχικά από τον Λουτσέσκου και ελάχιστες από τον Ράσταβατς. Πέρα της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί και στον ΝΠΣ Βόλο ως δανεικός, στην Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη, σε Απόλλωνα Παραλιμνίου, Άρη Αβάτου και Απόλλωνα Χρυσοχωρίου Καβάλας.

Η ανακοίνωση του Πετεινού: Αγάπη Μόνο Ξανά Μαζί. Άγγελος Τουρατζίδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος και την νέα σεζόν στον Άρη Πετεινού.!