ΕΠΣ Έβρου: Πήραν την άνοδο αλλά στον πρωταθλητή Ακρίτα Ορμενίου αποφάσισαν ομόφωνα την παραμονή στην Β’ κατηγορία!

Αν και ο Ακρίτας Ορμενίου ως πρωταθλητής του Βορρά πήρε την άνοδο στην Α’ κατηγορία, η διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα για οικονομικούς κυρίως λόγους την παραμονή της ομάδας εκ νέου στην Β’ ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση του Ακρίτα Ορμενίου: Καθώς η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν δεν απέχει και πολύ πλέον, μετά από ομόφωνη απόφαση της διοίκησης αποφασίστηκε ότι η ομάδα μας θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Μια απόφαση που πάρθηκε με γνώμονα τα αγωνιστικα και οικονομικα δεδομένα που επικρατούν και με σύνεση ωστε να μη ρισκάρουμε με καμία περίπτωση την επιβίωση της ομάδας μας.

Έτσι προχωράμε το μεταγραφικό σχεδιασμό μας με πολύ καλό ρυθμό, ήδη έχει ανακοινωθεί η πρώτη μας μεταγραφή και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες που έχουν ήδη κλεισει.

Στόχος να γίνει ένα αναγκαστικο αλλά και αναγκαίο rebuilding στο ρόστερ κρατώντας όμως βασικά κομμάτια της περσινής πετυχημένης ομάδας, και παράλληλα να κρατήσουμε το επίπεδο της ομαδας στα συνηθισμένα υψηλά στάνταρ της.