ΕΠΣ Θράκης: Στον Πόντο Θρυλορίου παραμένει με… τετραετές συμβόλαιο ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης!

Στον Πόντο Θρυλορίου θα αγωνιζεται και την νέα σεζόν ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης.

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 14-3-1998) που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις αν και επιθετικός τελευταία αγωνιζεται ως αμυντικός. Παρόλα αυτά φέτος είχε 4 τερματα.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και συνέχισε σε αυτές του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, ενώ συνέχισε στους Νέους της ΠΑΕ της Ξάνθης. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Ορφέα Ξάνθης (δις), Αναγέννηση Θαλασσιάς (δις), Δόξα Σώστη, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Ορφέα Ξυλαγανής και Άρη Αβάτου.

Η ανακοίνωση του Πόντου Θρυλορίου: Δεν πάει πουθενά ο ένας εκ των πολυτιμότερων της περσινής χρονιάς Βαγγέλης Βουλγαρίδης, καθώς ταίριαξε σε όλα με την ομάδα και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μας!

Ο «Βούλγα» θα συνεχίσει να τιμάει την φανέλα της ομάδας μας και στην επιστροφή μας στην φυσική μας έδρα μετά το συμβόλαιο τετραετίας που συμφωνήθηκε! Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης πέρσι ήταν καθοριστικός παίκτης για την ομάδα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα καθώς έπαιξε ουκ ολίγες θέσεις με κάποιες από αυτές να μην είναι και οι φυσικές!

Βαγγέλη χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε με την φανέλα μας και σου ευχόμαστε την φετινή χρόνια που έρχεται να είναι χωρις τραυματισμούς και μονάχα επιτυχίες!