Volley League: Άθλος μια ζωή για τον νεαρό Ορεστιαδίτη διαγώνιο Γιάννη Τσολακίδη!

Στον Άθλο Ορεστιάδας θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν (9η) ο 18χρονος Ορεστιαδίτης διαγώνιος Γιάννης Τσολακίδης.

Η ανακοίνωση του Αθλου: Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τσολακίδη, ενόψει της νέας σεζόν Volleyleague 2023-2024.

O 18χρονος (8/2/2005) Ορεστιαδίτης διαγώνιος (1.96μ), παρά το νεαρό της ηλικίας του, συγκαταλέγεται δικαίως στις “παλιοσειρές” της ομάδας, καθώς έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομών, φέτος συμπληρώνει τις 9 συνεχόμενες αγωνιστικές σεζόν με τα “χρώματα” του συλλόγου μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας του Άθλου που θέλει την ομάδα μας να στελεχώνεται με όσους περισσότερους γίνεται, αθλητές του Έβρου!

Με “προίκα” τις εμπειρίες και τις παραστάσεις που απέκτησε από το περσινό του ντεμπούτο στην Volleyleague, ο Γιάννης Τσολακίδης δηλώνει πλέον έτοιμος να αναλάβει ακόμη περισσότερες ευθύνες και να προσφέρει ακόμη περισσότερα στη φετινή φιλόδοξη προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ ανδρών.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω και πάλι μέρος της ομάδας του Άθλου, ιδιαίτερα την φετινή χρόνια με τους ανανεωμένους στόχους της ομάδας και αισθάνομαι τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ με αθλητές υψηλού επιπέδου, τους οποίους έχω παρακολουθήσει να αγωνίζονται στις σημαντικότερες διοργανώσεις του κόσμου.

Η περασμένη χρόνια αποτέλεσε την πρώτη μου παρουσία στην Volleyleague κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό για την εξέλιξη μου ως παίκτης, καθώς απέκτησα πολύτιμες εμπειρίες, τις οποίες με σκληρή δουλειά σκοπεύω να μεγιστοποιήσω φέτος.

Παράλληλα ανυπομονώ να απολαύσω και πάλι την στήριξη του κόσμου της τοπικής κοινωνίας που «αγκάλιασε» την ομάδα στην παρθενική της παρουσία στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ και θεωρώ ότι η ίδια θα εκτοξευθεί με την ενίσχυση τέτοιων παγκόσμιας κλάσης αθλητών.

Επιπλέον είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προφανή απόφαση της διοίκησης να αναδείξει νέους αθλητές από τον τόπο μας και μη ,έτσι ώστε αυτή η πόλη που τόσο έχει λείψει ιδιαίτερα στο ελληνικό βόλεϊ, να ανακτήσει τη φήμη και την αίγλη της” δήλωσε ο ταλαντούχος διαγώνιος.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Γιάννη να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες, και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας μας να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλες τις προσωπικές του φιλοδοξίες.