Τα «χώνει» για τις wild cards ο Ζαφειρούδης: «Οι Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 ωχριούν σεναριακά μπροστά στις ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ της ΕΟΚ»

Κάθετα αντίθετος με τις wild cards ο νέος προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης Γιώργος Ζαφειρούδης, εξέφρασε με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια την άκρως αντίθετη γνώμη για την τακτική της ΕΟΚ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «…στο μπάσκετ που αγαπώ οι άνοδοι κρίνονται στα γήπεδα με τόνους ιδρώτα και εναλλαγές συναισθημάτων και όχι σε γραφεία με τηλεδιασκέψεις», ενώ πρόσθεσε σε άκρως ειρωνικό ύφος: «…οι Αγριες Μελισσες του ΑΝΤ1 ωχριούν σεναριακα μπροστά στις ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ της ΕΟΚ».

Η ανάρτηση του Γιώργου Ζαφειρούδη:

«Ο θεσμός των wild cards δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει οικονομικά συμφέροντα ομάδων σε ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΙΓΚΕΣ!!! Στο μπάσκετ που αγαπώ οι ανοδοι κρίνονται στα γήπεδα με τόνους ιδρώτα και εναλλαγές συναισθημάτων και όχι σε γραφεία με τηλεδιασκεψεις και υποκειμενικες κρίσεις για το ΠΟΙΟΣ αξίζει να παίζει ΠΟΥ…Στεναχωριεμαι που το λέω αλλά οι Αγριες Μελισσες του ΑΝΤ1 ωχριουν σεναριακα μπροστά στις ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ της ΕΟΚ».