Γ’ Εθνική: Νέα μεταγραφή από τον Ορφέα Ξάνθης για τον Άρη Πετεινού! Πήρε και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο

Σε μια ακόμη μεταγραφή την δεύτερη και αυτή από τον Ορφέα Ξάνθης μετά από αυτή του Νίκου Μελισσόπουλου προχώρησε ο Άρης Πετεινού.

Οι πρωταθλητές Ξάνθης απέκτησαν από τον Ορφέα Ξάνθης τον 24χρονο (γεννήθηκε στις 12/12/1998) μέσο Λάζαρο Παπαδόπουλο με παρελθόν σε ακαδημίες του ΑΟΞ, σε Νέστο Χρυσούπολης και Κεραυνο Πέρνης.

H ανακοίνωση του Πετεινού: Ο Άρης Πετεινού ολοκλήρωσε την δεύτερη μεταγραφή στα πλαίσια της ενίσχυσης του ενόψει της παρουσίας του στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής Κατηγορίας την σεζόν 2023-2024. Ο 24χρονος Λάζαρος Παπαδόπουλος υπέγραψε στην ομάδα μας και θα την ενισχύσει στον μεσοαμυντικό άξονα προσδίδοντας εμπειρία και πάθος , στοιχεία που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται σε μεγάλες ομάδες της περιοχής. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ορφέα Ξάνθης και ακολούθως προστέθηκε στις υποδομές του ΑΟΞ όπου διετέλεσε και αρχηγός της Κ-20 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 1.

Εν συνεχεία για δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης ενώ την σεζόν 2019-2020 για ένα εξάμηνο στον Κεραυνό Πέρνης. Από τον Ιανουάριο του 2020 έως και πρότινος προσέφερε στον Ορφέα Ξάνθης καταγράφοντας μεγάλο αριθμό συμμετοχών στην Γ! Εθνική. Λάζαρε, καλή επιτυχία με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας !