ΕΠΣ Έβρου: Πήρε τον «πρωταθλητή» Καπουσούζη στις Καστανιές ο Μυλωνάς

Στον Αρδα Καστανέων του Παναγιώτη Μυλωνά θα συνεχίσει ο 21χρονος αριστερός μπακ του πρωταθλητή Β’ Έβρου Ακρίτα Ορμενίου Γιάννης Καπουσούζης.

Ο Καπου που κατάγεται από την Πάλλη, αγωνιζόταν πέντε χρόνο στο Ορμένιο και στο παρελθόν πέρασε από τις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας και τον Ορφέα Δικαίων.

Η ανακοίνωση των Καστανιών: Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδα μας του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καπουσούζη, τον οποίο και καλωσορίζουμε στον Άρδα μας!

Ο Γιάννης αγωνίζεται ως αμυντικός, τόσο ως “στόπερ” όσο και στα άκρα, κυρίως ως αριστερός οπισθοφύλακας, σε μια θέση στην οποία τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έδειχνε να έχει πρόβλημα.

Με καταγωγή απο την Πάλλη, ο γεννημένος την 2ή μέρα του 2002 (2/1/2002), ο “Καπού” ήταν μεταγραφικός στόχος της ομάδας μας σχεδόν σε…κάθε τελευταία μεταγραφική περίοδο!

Ένα μεταγραφικό “φλέρτ”, το οποίο είχε αίσιο τέλος και αποτελεί την 2ή μεταγραφή για τον Άρδα μας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2023-24.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά “βήματα” απο τις ακαδημίες του Ορέστη, στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στον Ορφέα Δικαίων και στη συνέχεια μια γεμάτη 5ετία στον Ακρίτα Ορμενίου, απ’όπου αποχωρεί σαν πρωταθλητής! Μάλιστα, στη χρονιά που μας πέρασε, ο Γιάννης αγωνιζόμενος σαν αριστερός μπακ κατάφερε να πετύχει 8 γκολ, ενώ με τα ανεβάσματα του είχε συμμετοχή και σε άλλα ακόμη.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του – πάντα φιλικού σωματείου – του Ακρίτα Ορμενίου για τη συνεργασία και την καλή διάθεση του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής!

Καλωσήρθες στην παρέα μας! Να είσαι υγιής, να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου…και να απολαύσεις την εμπειρία της Ά κατηγορίας του νομού μας!