Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Ικανοποίηση Καλλιτσάρη για τα 101 μετάλλια των 65 δελφινιών του ΟΦΘΑ στην Καβάλα

Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν τα δελφίνια του προαγωνιστικού τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς Αγώνες Προααγωνιστικών Κατηγοριών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διεξήχθησαν προ ημερών στην Καβάλα.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι για ακόμη μια χρονιά υψηλό, η ομάδα του ΟΦΘΑ αγωνιζόμενη με 65 κολυμβητές-τριες (σε συνολο περίπου 200), άγγιξε την τέλεια εμφάνιση καθώς κατέκτησε 52 χρυσά, 23 ασημένια και 26 χάλκινα μετάλλια (101 μετάλλια στο σύνολο αριθμό που αποτελεί ρεκόρ) και κατέκτησε την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων της περιφέρειας!

«Προφανώς και η κολύμβηση δεν είναι απλά ένα άθλημα! Είναι εφόδιο ζωής! Πρωτίστως όλα τα παιδιά ασχολούνται για την άθληση, την κοινωνικοποίηση, τη διασκέδαση κτλ κτλ κτλ! Τα παιδιά βγάζουν δελτίο! Όλοι οι σύλλογοι αγωνίζονται για την καλύτερη δυνατή κατάταξη, όλα τα παιδιά πηγαίνουν στους αγώνες με στόχο τη διάκριση! Όποιος έχει υπάρξει αθλητής ξέρει καλύτερα πως όταν ανεβαίνει κάποιος στο βατήρα θέλει να κερδίσει! Ακόμη και ο 40ος για λίγα δευτερόλεπτα ονειρεύεται το μετάλλιο, τη νίκη, τη διάκριση, το ρεκόρ! Δεν υπάρχει παράγοντας, γονιός, προπονητής, αθλητής που κατεβαίνει σε αγώνα και δεν θέλει το καλύτερο δυνατό! Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας μας, να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, πάθος, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατήρησαν την ομάδα μας ψηλά σε επίπεδο όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΟΦΘΑ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο! Όλους τους γονείς που μου εμπιστεύθηκαν για ακόμη μια χρονιά ότι πολυτιμότερο έχουν! Προφανώς για να κολυμπάνε 90 παιδιά και φέτος στο τμήμα αυτό περνάνε καλά και μάλλον κάτι γίνεται σωστά! Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα για έναν προπονητή να βλέπει το 95% των πρωταθλητών της πόλης του, να έχει περάσει από το συγκεκριμένο προαγωνιστικό τμήμα!», δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής του τμήματος Τάσος Καλλιτσάρης.